www.jodoh.we.my

Laman Mencari Jodoh Anda

 

Testimoni Jodoh.we.my

[ × tutup ]

www.jodoh.we.my

pearlin07

Saya berterima kasih banyak-banyak kepada web master....dengan adanya web ini saya telah bertemu jodoh saya dan kami akan berkahwin tidak lama lagi..

pman55

Thanks wed master..
alhamdulillah saya dah bertemu dengan jodoh saya di dalam sini..saya nak ucapakan ribuan terima kasih kerana adanya menu jodoh ni saya sekarang sedang bahagia dengan isteri tercinta saya, saya mohon agar web master menutup akaun saya..th

khairulM

Assaalamualikum...saya mohon untuk tamatkan akaun saya serta kesemua gambar berkaitan diri saya krn telah bertemu jodoh di web ini...saya ucapkan terima kasih diatas kerjasama yang diberikan

Kail103

assalamualaikum..
terima kasih kerana mewujudkan laman ini, alhamdulillah saya sudah bertemu jodoh saya disini..
saya ingin memohon agar pihak tuan dapat menutup akaun saya...
sekian, terima kasih

putriemas

Slm sjhtera... mohon pihak tuan agar delete maklumat dan gmbr sy kerana sy telah menemui cinta sejati sy melalui laman ini... syukur alhmdlh... terima kasih byk2 kpd pihak tuan kerana m'usahakn laman ini utk kmdhn org lain... slmt hr raya... (Tarikh mesej: 11 Ogos 2013)

ANNUA

Salam web master. Saya mohon ditamatkan akaun saya sebab saya telah bertemu jodoh di sini....
Terima kasih banyak banyak ye....Tq Tq....

Hyati179

Assalamualaikum..sy ingin menamatkan akaun sy di sini kerana sy telah pun bertemu jodoh melalui ruangan ini..terima kasih di ucapkan..kami akan bertunang & berkahwin tak lama lg..

Zulltra

saya ingin menamatkan akaun atas nama "zulltra"(catatan: bukan nickname sebenar) . Terima kasih krn menerusi web anda, saya beroleh jodoh di sini dan telah berumahtangga dengannya. t.k banyak2. semoga web anda sentiasa memberi manfaat kpd pencari jodoh. selamat maju jaya. .

Leaxandria88

Assalamualaikum..kpd admin jodoh.we.my.. Saya sebenarnya ingin berterima kasih kpd jodoh.we.my krn telah mnjd perantara sy dlm bertemu bakal suami..

Zizie712

tamatkan akaun.sebab dah jumpa pasangan hidup dalam ruangan ini terima kasih...

Zack0025

Saya telah bertemu bakal isteri saya di web www.jodoh.we.my ini. Terima kasih banyak-banyak kepada pihak www.jodoh.we.my kerana menyedikan web sangat berguna ini. Jangan tutup akaun saya kerana saya ingin terus jadi affiliate dan pekenalkan web ini kepada rakan-rakan. Terima kasih.

sofia idura

Assalamualaikum wbt. Salam aidilfitri buat tuan web master. Syukur ke hadrat ilahi. Telah bertemu bakal pasangannya Mohon delete kan akaun ini ya.. Terima Kasih. Semoga Tuan dilimpahi rahmat & kasih sayangNya atas usaha platform ini. Amin

ariesay,

Assalamualaikum, Terima Kasih kepada web master. Alhamdulillah saya dan bakal pasangan dah bertemu selepas berkenalan di laman ini. Minta tolong tamatkan akaun ini. Syukran atas pembinaan platform laman ini. Semoga pihak tuan terus dirahmati Allah

monaib134,

Assalamualaikum. Minta kerjasama daripada pihak tuan untuk menamatkan akaun saya, kerana saya telah pun menemui pilihan saya.
Kerjasama pihak tuan diucapkan terima kasih.

yoe mohd,

saya meminta untuk menamatkan akaun saya kerana saya telah bertemu jodoh saya di web ini.....tq

syaiful arie,

salam, terima kasih tuan webmaster atas platform ini. alhamdulillah saya dapat berkenalan dengan wanita yang baik dari sini
calon dicari telah ditemui. mohon tamatkan akaun saya ya tuan. Jasa baik tuan didahului dengan ucapan terima kasih.

amir777
terima kasih...saya telah temui teman idop saya disini...


damea120
alhamdulillah, insyaAllah kalau takde aral tahun depan langsung. jemput la nanti jumpa kat laman jodoh ni. amin, alhamdulillah

** Nama nickname telah diubah sedikit daripada nickname sebenar untuk tujuan privasi pengguna-pengguna. Terima kasih.

Daftar sekarang, klik sini

[ × tutup ]