www.jodoh.we.my

Laman Mencari Jodoh Anda

 

Kenapa Jodoh.we.my?

[ × tutup ]

www.jodoh.we.my

Berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia, SSM. (Nombor pendaftaran: KT0376481-M)

Menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

Membantu memudahkan mencari pasangan masing-masing.

Setiap gambar yang diupload(dimuat naik) oleh ahli ditapis dahulu untuk keselesaan semua ahli-ahli.Gambar ditapis bagi mengelak gambar lucah, jenayah, politik dan sebagainya.

Semua butir-butir peribadi pengguna adalah rahsia dan privasi. Pengguna digalakkan berkomunikasi sesama ahli dengan menggunakan kemudahan mesej yang disediakan di laman web ini tanpa mendedahkan email, ym, alamat, nombor telefon/handfon dan sebagainya.

Antara muka(interface) yang disediakan di laman web ini direkabentuk supaya ia berbentuk antaramuka yang paling mudah bagi pengguna menggunakannya.

Rekabentuk antaramukanya juga direka supaya ia boleh dipaparkan dengan kelajuan yang lebih tinggi di internet.

Enjin pencariannya direka begitu teliti untuk memudahkan pengguna mudah mencari pasangan jodoh yang dikehendaki.

Laman web ini beroperasi 24jam sehari dan 7 hari seminggu.

Pakej yang disediakan adalah mengikut kehendak semua pengguna. Pakej percuma(sepanjang masa, tiada tempoh tamat), pakej berbayar, Gold yang ditambah dengan kemudahan-kemudahan tertentu dan pakej VVIP.

Pakej percuma adalah antara yang terbaik di antara pakej percuma laman-laman cari jodoh kerana ia tidak mempunyai banyak sekatan seperti kebanyakan pakej percuma laman mencari jodoh yang lain. Malah melalui pakej percuma yang ditawarkan, pengguna masih boleh menggunakan enjin carian, menghantar dan menerima mesej daripada pengguna lain, melihat dan memuat naik gambar. Apa guna kalau pakej percuma ditawarkan jika tidak dapat mengakses apa-apa.

Pakej berbayar juga antara yang terbaik di mana selain terdapat ciri-ciri tambahan, pakej berbayar seperti pakej Gold ditawarkan degan harga patut, 30 kali ganda lebih murah berbanding laman jodoh yang lain!! Selain itu, pakej berbayar juga menawarkan pakej VVIP bagi mereka yang mementingkan prestij.

Gambar peribadi yang telah diupload ke web site jodoh.we.my dilindungi dengan ciri-ciri keselamatan tertentu supaya tidak mudah dimuat turun(download) atau disalin oleh pengguna lain.

Pengguna juga boleh memilih warna latar belakang sendiri mengikut kehendak masing-masing. Boleh juga diubah sekerap yang mahu.

Pengguna juga mempunyai pilihan sama ada mahu paparan zodiak atau tidak. Zodiak yang disediakan adalah zodiak barat dan juga zodiak tahun cina. Carian zodiak juga disediakan dalam enjin carian laman web ini. Paparan juga boleh sentiasa diubah oleh pengguna masing masing.

www.jodoh.we.my menawarkan sistem affiliate canggih yang menawarkan bonus hingga ke Level 2. Bonus lavel 1 dari 35% - 55% dan bonus Level 2 dari 3.5% hingga 5.5% dari amaun update yang dibuat oleh ahli lain dibawah affiliate level 1 dan 2.

Daftar sekarang, klik sini

[ × tutup ]